Márka független autószerviz - Az oldal feltöltés alatt! Türelmüket kérjük!

Hozom - viszem

hétvégi ügyeletA gépjárműért érte megyünk a megadott címre és a megrendelt javítás után a kért címre vissza is visszük, amiért felárat nem számítunk fel.

( A szolgáltatás jelenleg csak budapesti ügyfeleink részére áll rendelkezésre )


Hétvégi ügyelet

Szombat - vasárnap és ünnepnapokon is ügyeleti rendszerben 09:00 - 17:00 -ig fogadjuk ügyfeleinket. Mivel a javítások nagy része alkatrész igényesek, nem minden esetben tudjuk a hibát azonnal orvosolni. Lehetőség szerint a legrövidebb időn belül beszerezzük a cserélendő alkatrészt és a hibát kijavítjuk.


Műszaki vizsgáztatás

A gépjárművek műszaki állapotfelmérését és javítását úgy végezzük, hogy az a Nemzeti Közlekedési Hatóság előírásainak teljes egészében megfeleljen. Fő szempont az Ön biztonsága, és hogy a gépkocsi műszaki állapota kifogástalan legyen, erről szervizünk maximálisan odafigyel..

Vizsga időpontokat kérjük előre jelentsék, a torlódások elkerülése érdekében.

Időpontok a szervizünkben több vizsgabázison biztosított: Autóklub, Újpesti Vizsgabázis, NKH (Mozaik utca), EXAM SOON Kft., stb.

Műszaki vizsgára felkészítés és vizsgáztatás az esetek többségében reggel hozza, és délutánra elkészül. Előfordulhat - műszaki állapot miatt -, hogy nem tudjuk a javítást befejezni, de ügyfeleinket mindig tájékoztatjuk róla, hol tartunk a javítással és mikorra készül el.

A vizsgaárak gépjármű felépítménytől és használattól függően változnak. Személygépkocsi, kisteher, teher, taxi, motor.

A gépjárműveket jogszabályi kötelezettségeknek és a közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelelően készítjük fel. A felkészítés során a közlekedési biztonságot, illetve a közlekedők biztonságát tartjuk szem előtt, és munkánkat eszerint végezzük.